02 25 15 429

041 652 201

viktor@roletarstvo.com

Partner

PRAVNO OBVESTILO

Podjetje ROLETARSTVO - Viktor Miklaužič s.p. (v nadaljevanju: Podjetje) se bo na svojih straneh trudilo zagotavljati točne in najnovejše podatke, vendar opozarja uporabnike spletnih strani, da so besedila informativnega značaja, zato ne jamči in ne prevzema nobene odgovornosti za njihovo točnost in celovitost strani. Vsi uporabniki objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Niti Podjetje niti katerakoli druga pravna ali fizična oseba, ki je sodelovala pri nastanku in izdelavi teh spletnih strani, ni odgovorna za občasno nedelovanje strani, za morebitno netočnost informacij in tudi ne za morebitno škodo, nastalo zaradi uporabe netočnih ali nepopolnih informacij, zato ne odgovarja za nobeno škodo ali neprijetnosti, ki bi izhajale iz obstoja spletnih strani, iz dostopa do in/ali uporabe in/ali nezmožnosti uporabe informacij na teh spletnih straneh in/ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini, ne glede na to, ali so bili obveščeni o možnosti take škode.

Ker obstajajo na spletni strani www.roletarstvo.com (Roletarstvo - Viktor Miklaužič s.p.) določene povezave na druge spletne strani, ki niso v nikakršni povezavi s Podjetjem in nad katerimi Podjetje nima nadzora, Podjetje ne more jamčiti in tudi ne prejemati ali posredovati pritožb glede točnosti vsebin katerekoli spletne strani, za katero nudi povezavo ali referenco, in ne prevzema nobene odgovornosti za zaščito podatkov na teh spletnih straneh.

Podjetje si pridržuje pravico, da kadarkoli in kakorkoli, delno ali v celoti spremeni, dodaja ali odstrani vsebine, objavljene na spletni strani www.roletarstvo.com, ne glede na razlog ter brez predhodnega opozorila. Vsi uporabniki vso objavljeno vsebino uporabljajo na lastno odgovornost.

Vsa besedila in fotografije na spletnih straneh www.roletarstvo.com so avtorska dela in kot taka zaščitena z Zakonom o avtorski in sorodnih pravicah (Ur. l. 21/1995), vključno s spremembami in dopolnili (Ur.l. RS, št. 9/2001, 30/2001, 85/2001 Skl.US: U-I-149/98-36, 43/2004, 58/2004 Odl.US: U-I-200/02-12, 94/2004-UPB1, 17/2006, 44/2006-UPB2, 139/2006, 16/2007-UPB3, 68/2008). Vsako kopiranje in razmnoževanje vsebin na spletni strani www.roletarstvo.com je prepovedano oz. dovoljeno ob privolitvi avtorjev ali privoljenju lastnika spletne strani.

Podjetje izjavlja, da bo z osebnimi podatki obiskovalcev in uporabnikov te spletne strani (www.roletarstvo.com) ravnala v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov.

 

Piškotki

Za pravilno delovanje tega spletišča se na vašo napravo naložijo majhne podatkovne datoteke, imenovane piškotki.

Kaj so piškotki?

Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki jo spletišče ob vašem obisku shrani na vašem računalniku ali mobilni napravi. Spletišču omogoča, da si za določeno časovno obdobje zapomni vaša dejanja in prednostne nastavitve (kot so uporabniško ime ali geslo, jezik, velikost črk in druge nastavitve), zato jih pri obisku spletišča ali brskanju po straneh ni treba vedno znova vpisovati.

Kako uporabljamo piškotke?

Google Analytics - Ti piškotki se uporabljajo za pripravo poročil, ki nam omogočajo izboljšati uporabniško izkušnjo. Te informacije se zbirajo v anonimni obliki.

Nadzor nad piškotki

Če želite, lahko ohranite nadzor nad piškotki in/ali jih zbrišete, – več o tem v aboutcookies.org.  Izbrišete lahko vse piškotke, ki so že na vašem računalniku, tudi večino brskalnikov lahko nastavite tako, da preprečijo njihovo namestitev. V tem primeru boste morda morali ročno vnesti nekatere nastavitve vsakič, ko boste obiskali spletišče, nekatere storitve in funkcionalnosti pa mogoče ne bodo delovale.

ROLETARSTVO VIKTOR MIKLAUŽIČ s.p.

Pasterkova ulica 15

2000 Maribor

ID št. za DDV: SI66168252

Matična št.: 5453010000

IBAN (Nova KBM d.d.): SI56 0417 3011 0127 495

Kontakt (obrazec)

Pravno obvestilo

© 2015 - Roletarstvo Viktor Miklaužič s.p.