02 25 15 429

041 652 201

viktor@roletarstvo.com

Partner

KOMARNIKI

V boju proti nadležnemu mrčesu vam nudimo komarnike  kot samostojne izdelke v različnih izvedbah glede na način pritrditve in odpiranja. Vse izvedbe imajo plastificirano mrežo iz steklenih vlaken, okvirji ali kasete so izdelani iz aluminija v beli, rjavi ali srebrni barvi. Namesto standardne mreže je možno namestiti tudi mrežo v močnejši izvedbi, ki je manj občutljiva na vplive   domačih živali (mačke). Mreža je lahko tudi v kovinski izvedbi.

GALERIJA KOMARNIKOV

Roletarstvo - Komarnik - 1Roletarstvo - Komarnik - 2Roletarstvo - Komarnik - 3Roletarstvo - Komarnik - 4Roletarstvo - Komarnik - 5Roletarstvo - Komarnik - 6Roletarstvo - Komarnik - 7Roletarstvo - Komarnik - 8Roletarstvo - Komarnik - 9Roletarstvo - Komarnik - 10  10 - 10

Glede na način pritrditve in zapiranja lahko izbirate med naslednjimi izvedbami:

Roletarstvo - Fiksni komarnikFIKSNI komarniki imenovani tudi okvir iz alu okvirja in mreže odporne na zunanje vplive. Komarniki se pritrdijo na okenski okvir z:

  • vrtljivo zaponko
  • vzmetnimi zatiči
  • »Z« nosilci
  • s posebno zaponko pri OVAL izvedbi

ROLO komarniki imajo navijalno cev z navito zaščitno mrežo v kaseti. Delujejo kot sistem notranjega roloja, le da je namesto dekorativnega blaga nameščena mreža, ki teče po stranskih zunanjih vodilih iz aluminija opremljenih s tesnilno ščetko. Rolo komarnik ima dve poziciji in sicer odprto ali zgornjo pozicijo in spodnjo lego, ko je zaprt in jo fiksira poseben mehanizem imenovan »Klik«. Deblokada spodnje lege ali dviganje komarnika se izvrši s ponovnim pritiskom letve navzdol proti polici. Rolo komarniki za vrata se lahko izdelajo tudi s stranskim odpiranjem.

KOMARNIKI za VRATA so lahko izdelani v naslednjih izvedbah:

  • Roletarstvo - Komarnik vrata samozapiralni2KOMARNIK VRATA SAMOZAPIRALNI deluje kot vratno krilo, ki se ga pritrdi na zunanji okvir vrat preko vzmetnih tečajev. Izdelan je iz masivnega okvirja v različnih barvah, notranjost tvori mreža iz steklenih vlaken ali močnejša izvedba mreže za domače živali. Komarnik imenujemo samozapiralni, ker se pri prehodu zaradi vzmetnih tečajev sam zapira, fiksiranje krila komarnika pa vrši magnet.

 

 

  • Roletarstvo - Komarnik drsna vrataKOMARNIK DRSNA VRATA je primeren za vrata večjih širin in tam, kjer ni prostora za stransko odpiranje krila. Okvir je iz masivnega alu okvirja v različnih barvah, drsna vrata z zaščitno mrežo pa so pritrjena na posebnih vodilih, po katerih se celoten okvir premika oz. drsi v vodoravni smeri. Za ta tip komarnika je potrebna dvojna širina premičnega okvirja.

 

 

  • Roletarstvo - Komarnik vrata samozapiralni3KOMARNIK PLISE je uporaben tam, kjer ni na razpolago dvojna širina kot pri izvedbi z drsnimi vrati. Okvir je prav tako iz masivnega profila v različnih barvah, notranjost je iz plise mreže iz steklenih vlaken.

 

 

 

-------------------------------------

ROLETARSTVO VIKTOR MIKLAUŽIČ s.p.

Pasterkova ulica 15

2000 Maribor

ID št. za DDV: SI66168252

Matična št.: 5453010000

IBAN (Nova KBM d.d.): SI56 0417 3011 0127 495

Kontakt (obrazec)

Pravno obvestilo

© 2015 - Roletarstvo Viktor Miklaužič s.p.